رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد

آغاز برف و بوران ۲ روزه در ۱۷ استان

سازمان هواشناسی از تداوم بارش برف، باران و وزش باد شدید طی امروز و فردا در ۱۷ استان خبر و نسبت به وقوع بهمن در دامنه‌های البرز هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی با تداوم فعالیت سامانه بارشی امروز بارش برف و باران در گیلان، مازندران، گلستان ،خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، شمال استان‌های قزوین، تهران، البرز، سمنان و بارش پراکنده در برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان،کرمانشاه، زنجان، چهارمحال و بختیاری جنوب قزوین، جنوب البرز،جنوب تهران، شمال اصفهان، جنوب سمنان و جنوب خراسان رضوی پیش بینی می شود.

 

صبح فردا بارش پراکنده در برخی مناطق شمال شرق روی می‌دهد و سامانه بارشی به تدریج از کشور خارج می‌شود. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از شنبه هفته آینده تا دوشنبه در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف پیش‌بینی شده است.

 

از پنجشنبه تا یکشنبه کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد در اکثر مناطق کشور روی می دهد که کاهش دما در شمال شرق و شرق 10 تا 15 درجه، سواحل شمالی، جنوب شرق با استان های جنوبی البرز 8 تا 12 درجه و در مناطق دیگر 6 تا 10 درجه خواهد بود.

 

از روز دوشنبه هفته آینده افزایش تدریجی دما پیش بینی شده است. امروز وزش شدید باد در بیشتر مناطق کشور را با شدت بیشتر در نیمه شرقی جنوب مناطق مرکزی و استان های جنوبی البرز روی می دهد. فردا وزش باد شدید در جنوب شرق و شرق و شنبه در جنوب شرق ادامه خواهد یافت.

 

همچنین امروز احتمال وقوع بهمن در دامنه‌های البرز دور از انتظار نیست. پنجشنبه تا شنبه دریای عمان، خلیج فارس و تنگه هرمز و امروز و فردا دریای خزر مواج پیش‌بینی شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار